Welkom op mijn website!

Muziek, letters en beeld taal is voor mij een gave uitlaatklep. Vorm geven aan mijn gevoel en zorg is wat mij bevrijdt van boosheid en onrust waardoor er liefde vrij komt.                                                                              

Ik doe dit al heel lang met poëzie en muziek en nu ook met foto's in combinatie met mijn poëzie.

Ik ben gek op Nederland en vooral de polders. Heerlijke tochten met alle seizoenen mee, genietend van de helende krachten van de natuur. 2018 was ook het jaar van intensief werken met lichtarbeider Hans van Ommeren aan ons boek "Landwerk".  De presentatie van dat boek zou op 9 december 2018 plaatsvinden maar Hans werd ziek en overleed op 20 december. 

 Tijdens het werken aan dat boek gaf hij mij een oude 500 mm spiegellens van Tokina met de mededeling "Geen ansichtkaarten alsjeblieft!". Met deze lens is de expositie "Rietwerk" ontstaan. Ook wil ik vermelden dat de fotocursus van Dies Groot mij genoeg handvatten hebben gegeven om deze foto's te maken.

Een jaar lang struinen in het kleine natuurgebied Waterrijk, foto's van riet genomen en poëzie geschreven over de tochten die ik voor zonsopgang liep, wachtend en loerend op het eerste licht


32e tocht

hier op deze plek

waar het moeras mij omarmt

golven mij optillen 

het riet mij opvoedt

hier op deze plek

waar mijn liefde stroomt 

met het verfrissende water

waar het riet solidair met me buigt

waar ik word gekust door distels

waar de wind de weg vindt

in mijn T-shirt 

huil ik om de wereld

huil ik met de grutto's